Ca Director pentru Strategie si Corporate Affairs in cadrul Hidrolectrica, functie pe care detinut-o anterior in intervalul ianuarie 2015 – iunie 2017, a condus unul dintre proiectele strategice ale companiei, acela de listare la Bursa de Valori Bucuresti. In calitate de Secretar de stat in Departamentul pentru Energie, functie pe care a detinut-o in perioada martie – decembrie 2014, el a facut parte din echipa de listare a companiei Electrica la bursele din Bucuresti si Londra. In perioada martie 2010 – mai 2012, in calitate de Secretar de stat la Ministerul Economiei si Mediului de Afaceri, a coordonat reteaua de atasati comerciali ai Romaniei din peste 80 de tari. Intre decembrie 2007 – decembrie 2008 a fost Ministrul Comunicatiilor.

Karoly Borbely este licentiat in management al Facultatii de Economie din cadrul Universitatii Babes Bolyai din Cluj Napoca si a urmat un curs de specializare „Building Businesses in Emerging Markets” la Harvard Business School.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont