Ultra Pro Computers, retea de magazine de distributie de produse IT, va oferi, incepand cu decembrie, credite ale caror costuri sunt zero, prin parteneriat cu BRD Finance IFN. Ultra Pro Computers nu este prima retea de magazine de distributie care ofera astfel de credite. Acest sistem, cu costuri si dobanda zero, este oferit si de grupul Altex. Clientii UltraPro pot achita valoarea produsului, in 12 rate lunare, fara niciun alt cost suplimentar.Acordarea creditului se face in magazin, pe loc, pe baza adeverintei de salariu.

"Noul sistem de creditare va facilita accesul clientilor nostri la cele mai noi tehnologii IT. Cel mai important avantaj oferit consumatorilor este perioada de creditare de un an, fara niciun cost suplimentar pretului produsului din magazin", a declarat citat de NewsIn directorul de credite KTech-Ultra Pro, Dorel Ioan Mocanu. Prin astfel de credite, compania permite clientilor sai achizitionarea unei game extinse de produse din magazinele Ultra PRO Computers, de la sisteme, laptopuri, imprimante, la placi de baza sau placi grafice, in rate, fara dobanda si fara niciun comision.

in 2005, grupul K Tech Ultra PRO a avut o cifra de afaceri de 80 milioane dolari, in crestere cu 20,30% fata de 2004. La sfarsitul anului trecut, reteaua de retail a grupului cuprindea 79 magazine, din care 24 in Bucuresti.

Din punctul de vedere al produselor IT vandute in trimestrul doi din 2006, K Tech Ultra PRO are o cota de piata de 9,9% si este pe locul trei in Romania, dupa Flamingo Computers, cu o cota de piata de 12% si Complet Electro Serv (companie ce face parte din grupul Altex si isi comercializeaza calculatoarele sub marca Davio), cu11%.

Din punct de vedere al valorii, Ktech-Ultra Pro se situeaza pe locul cinci, cu o cota de piata de 6,9%, dupa Dell, lider de piata cu 11,5%, Fujitsu Siemens, cu 10,8%, Hewlett-Packard, cu 10,8% si Flamingo Computers, cu 9,8%, potrivit datelor International Data Corporation (IDC).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri