Românii care au internet fix, TV, telefonie fixă ori pachete de servicii fix-mobile de la Telekom Romania Communications (fostul Romtelecom) ar putea deveni de la sfârșitul anului viitor clienți ai Orange, scrie HotNews.ro.

Grecii de la OTE renunță doar la operațiunile fixe, nu și la cele mobile furnizate prin fostul Cosmote, în care Orange ar deveni acționar minoritar.

In prezent, Telekom Romania (Fix) are o rețea fixă de telecomunicații la nivel național, care deservește aproximativ 930.000 de clienți de Internet de mare viteză, și 1,2 milioane de abonați la serviciile TV.

Practic toți românii care au internet fix, TV, telefonie fixă ori pachete de servicii fix-mobile de la fostul Romtelecom, în prezent Telekom Romania Communications, ar putea deveni de la sfârșitul anului viitor clienți ai Orange.

Ce câștigă Orange din această tranzacție: 90.000 km de rețea de fibră optică care acoperă aproape 3 milioane de gospodării.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri