Cosmote a extins acoperirea GSM in metroul bucurestean in peste 20 de statii si pe principalele trasee, in cadrul proiectelor care vizeaza dezvoltarea retelelor si a calitatii semnalului.

Ca urmare a unor investitii importante in dezvoltarea retelei, clientii Cosmote pot comunica in peste 20 de statii si pe traseele principale de metrou din capitala, inclusiv pe rutele cele mai circulate precum Piata Victoriei, Piata Universitatii, Piata Unirii, Eroilor, Izvor, Gara de Nord, Obor.

"Cosmote s-a angajat sa ofere acoperire de calitate si in reteaua Metrorex, tinand cont ca metroul este cel mai popular mijloc de transport public folosit in Bucuresti, fiind tranzitat zilnic de sute de mii de oameni in drum spre serviciu sau casa. Mai mult de 70% din investitiile companiei vizeaza continuarea dezvoltarii retelei si calitatii semnalului, in decursul urmatoarelor luni urmand sa finalizam proiectul de extindere a acoperirii la metrou", a declarat directorul executiv pentru dezvoltarea retelei si operatiuni, Cosmote Romania, Lampros Iskos.

Cosmote asigura in prezent acoperire pentru aproape 95% din populatia Romaniei si peste 82% din teritoriu, in urma unor investitii finalizate in timp record. Numarul clientilor activi ai operatorului de telefonie Cosmote Romania a depasit recent pragul de doua milioane. Pe termen scurt, Cosmote va lansa i-mode, un serviciu inovator care ofera o gama larga si unica de continut tematic si aplicatii pentru utilizatorii individuali si companii, debutand astfel in furnizarea de servicii de date. in acelasi timp, Cosmote este preocupat si de calitatea serviciilor si a acoperirii retelei.

Grupul Cosmote, furnizorul de telecomunicatii mobile cu cea mai extinsa prezenta regionala, inregistreaza 12 milioane de clienti in cele cinci tari din Sud-Estul Europei unde are operatiuni si estimeaza ca va atinge un numar de 15 milioane de clienti in regiune in anul 2009, o parte importanta a acestora provenind din Romania.


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si