Compania Assystem Romania a inregistrat o cifra de afaceri de 4,2 milioane de euro in 2006, in crestere cu 90% fata de anul precedent si si-a dublat numarul de angajati la 200 de persoane. Pentru anul in curs, compania estimeaza afaceri de 7,5 milioane de euro, compania avand in planuri si deschiderea unui centru de software la Sibiu.

„In 2006, Assystem Romania si-a dublat atat cifra de afaceri, cat si numarul de angajati. Compania noastra, care la ora actuala are 200 de angajati, este in continua expansiune si intentionam sa ajungem rapid la 500 de angajati", a declarat directorul general al companiei, Roger Coat (foto).

Assystem Romania este specializata in consultanta in proiecte de consultanta in inginerie, tehnologii si inovatie, derulate in trei centre din Bucuresti – pentru domeniile: aeronautic, automobile, industrie, energie, Pitesti – automobile si Constanta – naval si energie.

“Romania este o tara cu istorie industriala puternica si competente stiintifice dobandite in centre universitare cu traditie. in acest context, apreciem rezultatele Assystem Romania in cadrul Grupului Assystem, cu atat mai mult cu cat dorim sa avem in Romania un adevarat centru de competente complementar altor tari din Europa”, a declarat Dominique Louis, Presedinte Assystem.

Portofoliul de clienti al Assystem Romania include companiile: Renault, Grupo Antolin, GE Energy, Dacia, PCI, Michelin, France Telecom, Trelleborg, Alcatel, Visteon, Areva, ABB, Nissan, Airbus.

Assystem a inregistrat pe plan international in anul 2006 o crestere de 30% a cifrei de afaceri fata de 2005, ajungand la o valoare totala de 642 milioane de euro. Actionarii au ca obiectiv atingerea unei cifre de afaceri de 1 miliard de euro si cotarea printre primele zece companii de profil din lume.


Mai multe articole din sectiunea IT & C »



Citeste si