Compania Assystem Romania a inregistrat o cifra de afaceri de 4,2 milioane de euro in 2006, in crestere cu 90% fata de anul precedent si si-a dublat numarul de angajati la 200 de persoane. Pentru anul in curs, compania estimeaza afaceri de 7,5 milioane de euro, compania avand in planuri si deschiderea unui centru de software la Sibiu.

„In 2006, Assystem Romania si-a dublat atat cifra de afaceri, cat si numarul de angajati. Compania noastra, care la ora actuala are 200 de angajati, este in continua expansiune si intentionam sa ajungem rapid la 500 de angajati", a declarat directorul general al companiei, Roger Coat (foto).

Assystem Romania este specializata in consultanta in proiecte de consultanta in inginerie, tehnologii si inovatie, derulate in trei centre din Bucuresti – pentru domeniile: aeronautic, automobile, industrie, energie, Pitesti – automobile si Constanta – naval si energie.

“Romania este o tara cu istorie industriala puternica si competente stiintifice dobandite in centre universitare cu traditie. in acest context, apreciem rezultatele Assystem Romania in cadrul Grupului Assystem, cu atat mai mult cu cat dorim sa avem in Romania un adevarat centru de competente complementar altor tari din Europa”, a declarat Dominique Louis, Presedinte Assystem.

Portofoliul de clienti al Assystem Romania include companiile: Renault, Grupo Antolin, GE Energy, Dacia, PCI, Michelin, France Telecom, Trelleborg, Alcatel, Visteon, Areva, ABB, Nissan, Airbus.

Assystem a inregistrat pe plan international in anul 2006 o crestere de 30% a cifrei de afaceri fata de 2005, ajungand la o valoare totala de 642 milioane de euro. Actionarii au ca obiectiv atingerea unei cifre de afaceri de 1 miliard de euro si cotarea printre primele zece companii de profil din lume.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri