Presedintele societatii Avenir Telecom a decis numirea pe o perioada nelimitata a francezului Philippe Augan, in functia de administrator distribuitorului de telefoane mobile, Internity, informeaza NewsIn

De asemenea, noul administrator Internity Philippe Augan a primit drepturi depline de a reprezenta compania la negocierea sau semnarea oricaror contracte comerciale, leasing, creditare, finantare, vanzare. cumparare si altele. Alaturi de el, in conducerea firmei au fost numiti Cristina Tudosie si Gabriel Parcalabu.

Internity este reteaua de magazine a grupului Avenir Telecom, unul din cei mai importanti distribuitori de echipamente si servicii de telecomunicatii din Romania. Avenir Telecom este parte integranta a grupului multinational de telecomunicatii - Avenir Telecom International - leader pe piata franceza de comunicatii mobile si IT, in prezent cu o extindere rapida in zonele de crestere economica din Asia si Europa de Est.

Avenir Telecom Romania detine 102 magazine in toata tara si a avut anul trecut o cifra de afaceri de 59,6 milioane euro.


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Soare, Avenir Telecom: Romanii se indreapta catre telefoane scumpe