Platforma socială LinkedIn, axată pe profesia utilizatorilor și dezvoltarea carierei, nu mai funcționează la nivel global. Problemele sunt semnalate de mai mulți utilizatori.

UPDATE 23:40 Platforma LinkedIn este din nou funcționeală.

Ca și în cazul Facebook și Instagram, utilizatorii semnalează pe X(fosta platformă Twitter) faptul că platforma LinkedIn nu mai funcționează. Și pe platforme precum Downdetector observăm numeroase raportări ale problemelor cu care se confruntă platforma.

Problemele apar la o zi distanță după ce platformele Meta au avut probleme de funcționare. Spre deosebire de Facebook, care deconecta utilizatorii și le afisa mesajul „parolă incorectă” în momentul în care încercau să intre din nou în cont, stârnind printre mulți teama că au fost victima unui atac cibernetic, în cazul LinkedIn este afișat mesajul de mai jos.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Armand Iliescu
Armand s-a alăturat echipei Wall-street.ro în anul 2016, an în care a și finalizat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion . De-a lungul timpului a acoperit domenii precum FinTech, Finanțe-Bănci și Fiscalitate. A pus umărul timp de patru ani la consolidarea proiectului Future Banking , dedicat industriilor FinTech și digital banking, din poziția de Head of Growth. Tot în cadrul aceluiași proiect a dat startul emisiunii FinTech Friday,...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri