LG Electronics si YouTube au semnat un parteneriat conform caruia serviciile oferite de YouTube vor putea fi folosite direct de pe telefoanele LG, terminalele fiind disponibile la nivel mondial pana la sfarsitul anului, anunta NewsIn.

Pentru a adapta terminalele la aceste functii, compania LG va aplica o noua interfata, cu scopul de a usura accesarea si descarcarea continutului video. Aceste terminale sunt optimizate pentru serviciul YouTube.

Primul anunt referitor la furnizarea unor servicii Google preinstalate pe terminalele LG a avut loc in martie 2007. LG a lansat recent LG-KS10, terminal care ofera Google search, Gmail si Google Maps direct pe telefonul mobil.

Citeste si:

LG Electronics se afla pe piata din Romania incepand din anul 1990 prin intermediul distribuitorilor, iar din 2004 ca LG Electronics Romania. Compania a avut anul trecut o cifra de afaceri de 75 de milioane euro, iar in 2007aceasta este estimata la 100 milioane de euro. LG se ocupa in special de segmentul premium de produse electronice, electrocasnice si de telefonie mobila.

La nivel mondial, compania are peste 82.000 de angajati in cele 120 de birouri, care includ 80 de filiale deschise in intreaga lume. Alcatuita din patru mari divizii: Mobile Communications, Digital Appliance, Digital Display si Digital Media, cu vanzari globale de peste 28 de miliarde de euro in 2006, LG Electronics este cel mai mare producator de terminale CDMA, aparate de aer conditionat, sisteme de stocare optica, DVD playere si sisteme “home theatre” de pe piata mondiala.