Compania de telefonie mobila Cosmote Romania a anuntat duminica extinderea retelei de roaming in destinatii exotice de vacanta

Compania a incheiat recent o serie de acorduri de roaming care permit utilizarea acestui serviciu in locatii exotice precum Antigua, Aruba, Barbados, Bermuda, Insulele Cayman, Republica Dominicana, Grenada, Haiti, Samoa, St. Kitts si Nevis, St. Lucia, St. Vincent, Insulele Turks si Caicos, Trinidad & Tobago, Anguilla si Columbia.

Abonatii Cosmote pot folosi serviciile de roaming in 275 de retele de telefonie mobila din 137 de tari, iar utilizatorii de Cartela Cosmote au la dispozitie 237 de retele, din 136 de tari. Utilizatorii Cosmote pot folosi servicii GPRS in 19 tari.

Cosmote Romania va reduce incepand cu 30 august tarifele de roaming pentru statele din Uniunea Europeana, atat pentru apelurile primite cat si pentru cele date, pentru a se conforma noilor reglementari europene.

Reteaua de telefonie mobila Cosmote face parte din grupul elen OTE, care detine pachetul majoritar de actiuni si la compania de telecomunicatii Romtelecom. Cosmote a depasit in aprilie pragul de doua milioane de clienti in Romania. Cosmote Romania a ajuns la o cota de piata de circa 10% la finele primului trimestru al anului 2007, in urma unei cresteri a bazei de clienti, cu 633.420 de noi utilizatori.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Cum arata Plaja Ghioroc, unde vin mii de turisti din vestul tarii