Sony a vandut 250.000 de unitati din noua versiune a consolei portabile (PSP) in patru zile de la lansare pe piata japoneza, inregistrand o cifra de vanzari asemanatoare cu cele din lunile iulie si august pentru vechiul model
Sony a lansat noul model PSP pe piata japoneza in data de 20 septembrie intr-o incercare de a concura cu consola de succes DS Lite a producatorului Nintendo, potrivit NewsIn.

Ambii producatori au lansat consolele portabile, PSP si DS in anul 2004, insa vanzarile dispozitivelor PSP, care pot reda filme si muzica, au fost intrecute de cele ale consolelor DS Lite.

Sony au vandut 250.702 de noi modele PSP in patru zile, in comparatie cu cele 275.223 vandute din vechiul model in lunile august si iulie in Japonia, a anuntat editura specializata in reviste dedicate jocurilor video, Enterbrain.

Noul PSP se vinde in Japonia cu 19.800 yeni echivalentul a 121 euro, cu 5% mai ieftin decat modelul original si mai scump fata de modelul celor de la Nintendo care are un pret de 16.800 yeni, aproximativ 103 euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri