Acordul acopera gama completa de produse IT BenQ, monitoare LCD, proiectoare, camere foto digitale, notebook-uri Joybook si accesorii.

"Prin parteneriatul cu Scop Computers ne propunem sa intarim forta canalului nostru actual de distributie si sa atingem un segment nou de utilizatori. Urmarim o dezvoltare importanta pentru anii urmatori si, pentru aceasta, este firesc sa crestem numarul de parteneri", a declarat directorul BenQ pentru Europa Centrala si de Est, Mike Borze (foto).

BenQ Romania isi propune sa incheie anul 2007 cu o cifra de afaceri de 25 de milioane de euro, insa mai realist e targetul de 23 de milioane de euro, iar pentru anul viitor se asteapta la o crestere de 30% a cifrei de afaceri si de 50-60 de procente ca volum.

Citeste si:

“Pentru anul acesta aveam un target al afacerilor de 25 milioane euro, insa mai realist o sa atingem 23 milioane euro, ceea ce inseamna o crestere de 50% fata de anul trecut. Pentru anul viitor estimam sa atingem o cifra de afaceri de 30 milioane euro, mai ales datorita lansarii noii game de produse pe piata din Romania", a spus recent Bobby Durbac, Marketing Manager pentru BenQ Romania.

Divizia de distributie a Scop a inregistrat in 2006 o crestere de 33% a cifrei de afaceri, pana la valoarea de 62 milioane de euro, cresterea pentru acest an fiind estimata la 25% - 30%. Divizia Scop si-a format o retea de distributie bazata pe retaileri (care aduc 25% din cifra de afaceri), reselleri si integratori de sisteme. Scop Computers urmeaza sa isi bazeze cresterea cifrei de afaceri din acest an si pe sistemele de comunicatie VoIP.