"Investitorii romani si americani sunt persoane, nu companii si au ales sa investeasca in BitDefender deoarece aceasta companie romaneasca are un potential ridicat de crestere. Daca in prezent compania este evaluata la peste 100 milioane de dolari de catre investitori, in urmatorii doi-trei ani valoarea BitDefender ar putea depasi cateva sute de milioane de dolari", a declarat reprezentantul grupului de investitori privati, Horia Manda.

Potrivit acestuia, pe langa resursele financiare alocate, investitorii vor ajuta BitDefender sa atraga in viitor capital suplimentar si vor sustine compania in demersul unei eventuale listari la una din bursele din Romania, Europa sau SUA.

Grupul de investitori include si manageri de la doua fonduri de investitii, Romanian-American Enterprise Fund (RAEF) si Balkan Accession Fund (BAF), care gestioneaza peste 200 milioane de euro si au la activ numeroase tranzactii in servicii financiare, industrie, retail si altele.

Citeste si:

BitDefender ofera solutii care protejeaza impotriva amenintarilor informatice. Prezent in peste 6.000 de magazine pe cinci continente, BitDefender este unul dintre cele mai raspandite produse romanesti in intreaga lume, fiind folosit de peste 41 milioane de utilizatori individuali si corporate in 180 de tari.

BitDefender are sucursale in SUA, Marea Britanie, Germania, Spania si Romania.