Clientii Orange Romania au fost marti tinta unei tentative de inselaciune prin e-mail, prin care erau anuntati ca au castigat un premiu in bani si erau indrumati sa trimita date confidentiale si coduri de reincarcare prepay, informeaza compania.
Clientii Orange au primit mesaje de la adresa prize@orange.ro prin care erau anuntati ca au castigat un premiu in bani si erau indrumati sa trimita coduri de reincarcare prepay valide la cateva adrese de e-mail de forma orange.nume@gmail.com. Solicitarea continea si cerinta de a furniza numele complet, orasul, oficiul postal si numarul de telefon Orange.

Ca urmare, Orange Romania a luat imediat masuri si a blocat adresa prize@orange.ro.

Compania recomanda clientilor sa isi protejeze datele personale confidentiale. Orange nu solicita niciodata clientilor sai informatii referitoare la conturi bancare, parole personale sau coduri de reincarcare.

Compania a mai anuntat in luna mai 2007 o tentativa de frauda prin intermediul unor sms-uri cu identitate ascunsa, prin care clientii au fost anuntati ca au primit un bonus si erau invitati sa acceseze contul Web Care.

Operatorul de telefonie mobila Orange Romania estimeaza ca va incheia anul 2007 cu venituri de 1,2 miliarde euro, in crestere cu 11% fata de anul trecut. La finalul lui septembrie compania a ajuns la 9,31 milioane de clienti.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri