Noile oferte din portofoliul Orange Travel se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si clientilor business si vor fi disponibile in filialele europene incepand din aceasta vara. Astfel, Orange vine in intampinarea nevoilor clientilor sai cu servicii de roaming simple, transparente, la tarife accesibile, in conformitate cu principiile Orange Travel.

Cu optiunea Travel Data Daily utilizatorii ocazionali ai serviciilor de date in roaming vor descoperi tarife mai mici si mai simple la accesarea e-mail-urilor si la navigarea pe internet de pe laptop sau de pe alte dispozitive mobile. Datorita tarifului unic, oferta devine si mai simpla, predictibila si avantajoasa. In functie de fiecare tara, tariful fix al optiunii Travel Data Daily este cuprins intre 12 si 15 euro (fara TVA) pentru 50 MB de trafic pentru acces timp de o zi la internet in cadrul U.E. Oferta asigura clientilor economii de pana la 90% comparativ cu tarifele standard pentru transferul de date in roaming si va fi disponibila incepand din aceasta vara in Regatul Unit, Franta, Spania, Polonia, Belgia, iar pana la sfarsitul anului in Slovacia. Clientii Orange Romania vor beneficia de oferta Travel Data Daily incepand din 16 iunie si vor primi, in mod exceptional, un pachet cu 60 MB de trafic la tariful de 15 euro (fara TVA).

Cu optiunea Favourite Countries, clientii pot alege una sau mai multe tari pentru care beneficiaza de tarife avantajoase la apelurile efectuate atunci cand se afla in roaming in Uniunea Europeana, indiferent de reteaua utilizata. Optiunea Favourite Countries asigura tarife mai mici cu 18% pana la 60%, raportat la eurotarifele reglementate pentru roaming. Clientii Orange Romania platesc 0,10 euro pe minut (fara TVA), in loc de 0,49 euro (fara TVA) pentru apelurile efectuate dintr-o tara favorita. Oferta este disponibila, in prezent, in Romania si in Franta si este in curs de extindere si in alte filiale Orange din lume.

Cele doua oferte inovatoare se adauga la portofoliul Orange Travel care urmareste sa raspunda nevoilor clientilor in ceea ce priveste serviciile de voce si date cand se afla in roaming. In 2007, Orange avea 24 de milioane de clienti Orange Travel si confirma o crestere procentuala de doua cifre in primul trimestru din 2008 comparativ cu aceeasi perioada a anului 2007, fapt care indica un raspuns favorabil la abordarea Orange in ceea ce priveste serviciile de roaming.