Orange Romania va lansa incepand cu 16 iunie noi sisteme tarifare care reduc costurile transferurilor de date in roaming cu pana la 90% pentru abonatii care calatoresc in state din Uniunea Europeana, potrivit reprezentantilor companiei.
Cu optiunea Travel Data Daily cei care calatoresc in Uniunea Europeana primesc 60 MB de trafic inclus, valabil timp de o zi, cu 15 euro, fara TVA. Acestia au posibilitatea de a naviga pe Internet la tarife mai mici cu peste 90% fata de cele standard, potrivit Orange Romania.

Totodata, clientii care calatoresc in Uniunea Europeana si acceseaza frecvent Internetul in roaming vor beneficia de tarife cu pana la 80% mai mici. Astfel, cu optiunea Travel Data Monthly, clientii Orange vor putea alege pachetul de date de 10 MB, 25 MB sau 60 MB, care costa 20 euro, 40 euro si respectiv 60 euro pe luna, fara TVA.

In plus, cu Favourite Countries, clientii Orange vor beneficia de tarife preferentiale pentru apelurile in roaming din tara favorita sau pentru apelurile internationale atunci cand suna din Romania catre tara favorita.

Comparativ cu tarifele standard, optiunea ofera o reducere de pana la 74% pentru apelurile in roaming si de pana la 62% pentru apelurile internationale. Clientii pot alege una sau mai multe tari favorite din Uniunea Europeana, Elvetia, Moldova, China, Israel, Liban si Turcia.

Orange Romania reduce tarifele standard pentru traficul de date in roaming atat pentru clientii cu abonament, cat si pentru utilizatorii de cartele PrePay. Astfel, pentru retelele preferate tariful este de 4 euro/MB (in prezent 5 euro/MB), iar pentru celelalte retele din Uniunea Europeana se aplica tariful de 5 euro/MB (6 euro/MB).

Orange este parte a grupului France Telecom, una dintre cele mai mari companii de comunicatii din lume. La sfarsitul anului 2007, Orange Romania a avut venituri de 307 milioane de euro, in crestere cu 8,4% fata de aceeasi perioada a anului precedent. Reteaua de magazine proprii cuprinde in prezent 78 de magazine in toata tara.

Principalii competitori ai Orange pe piata de telecomunicatii mobile din Romania sunt: Vodafone, Cosmote si Zapp.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri