Cosmote Romania a lansat un serviciu prin care cartelele preplatite ale operatorului de telefonie pot fi reincarcate din orice retea fixa sau mobila, nationala sau internationala, cu valori cuprinse intre 3 si 200 de euro.
Denumit "Reincarca de oriunde", serviciul permite unui client Cosmote Romania sa isi reincarce cartela, sau pe cea a prietenilor, prin apelarea numarului 0766.135.135, din orice retea nationala, internationala sau din roaming.

"Urmatorul pas este introducerea numarului de telefon corespunzator beneficiarului si codul de 16 cifre al unei cartele standard de reincarcare sau al unui voucher electronic. Dupa validarea reincarcarii, beneficiarul acesteia primeste prin SMS detalii despre creditul de comunicare adaugat", se precizeaza intr-un comunicat al companiei.

Apelurile catre 0766.135.135 sunt gratuite pentru utilizatorii Cosmote (cu exceptia apelurilor din roaming), iar pentru utilizatorii altor retele apelurile sunt taxate conform tarifelor aplicabile pentru apelarea unui numar din retea.
Valorile cu care pot fi reincarcate cartelele prin serviciul "Reincarca de oriunde" variaza intre 3 si 200 de euro.

Operatorul roman este parte a grupului elen de telecomunicatii mobile Cosmote.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri