Epstein, fostul director financiar de la compania Oberon Media, se va alatura furnizorului de aplicatii software pentru companii in luna septembrie si o va inlocui pe Safra Catz, care va ramane vice-presedinte si va face parte din board-ul directorilor.

Epstein va fi subordonat lui Catz si isi va asuma responsabilitatea pentru finante, oficiul controlului, operatiunile financiare, taxe, trezorerie, real estate, relatiile cu investitorii, bilant si concesionarea clientilor.

Catz se intoarce la postul de vice-presedinte full-time, dupa ce timp de trei ani a lucrat ca director financiar si vice-presedinte. Ea si-a asumat rolul de director financiar dupa ce fostul executiv de la Microsoft, Greg Maffei, a demisionat brusc din acest post dupa numai patru luni.

Citeste si:

Maffei a parasit Oracle in noiembrie 2005 pentru a prelua functia de director executiv la Liberty Media. El l-a inlocuit pe directorul financiar Harry Yo, care a demisionat dupa noua luni pentru a ocupa pozitia de director executiv la BearingPoint.

La numirea lui Epstein ca noul CFO, fondatorul companiei, Larry Ellison, a declarat in comunicatul de presa ca “experienta lui Jeff in operatiunile globale si finante va intari echipa de management Oracle. Ne straduim de mult timp sa il avem pe el noul CFO”.