Arobs preia 98% dintr-o companie a sefului ANC

Arobs Transilvania, unul dintre cei mai importanti dezvoltatori de software pentru aplicatii mobile si distribuitori de echipamente GPS, a finalizat negocierile la nivel de actionariat pentru preluarea pachetului de 98% din actiuni din capitalul social al Televoice Grup detinut de Liviu Nistoran, presedintele Autoritatii Nationale pentru Comunicatii (ANC).

"Achizitia Televoice face parte din strategia noastra de dezvoltare pentru perioada 2008-2009, AROBS Transilvania Software devenind astfel cel mai mare distribuitor exclusiv de sisteme GPS din Romania. Resursele tehnice si manageriale de inovatie, în domeniul telecomunicatiilor, ale Televoice se vor alatura celor 10 ani de experienta, valorificand astfel avantajele competitive pe care ambele companii si le-au construit in ultimii ani", a declarat Voicu Oprean, director General Arobs.

Distributia de sisteme GPS a adus o cifra de afaceri de 2,4 milioane euro în anul 2007 pentru Arobs, estimarea pentru anul 2008 fiind de 5 milioane euro, fara a lua in calcul veniturile consolidate ale celor doua companii.

Tranzactia Arobs -Televoice este intermediata de casa de consultanta pentru fuziuni, achizitii si finantari Capital Partners, iar procesul de integrare a Televoice in Arobs se estimeaza a fi finalizat pana la sfarsitul acestui an.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri