Orange aduce noul model Toshiba TGO1 in Romania in urma incheierii primului acord la nivel pan-european dintre grupul Orange si Toshiba. Telefonul este disponibil in magazinele Orange, magazinele partenere si magazinul online Orange, la preturi ce incep de la 399 euro (TVA inclus) cu abonamentul Orange de 14 euro, incheiat pentru doi ani.

Toshiba TGO1 este singurul telefon ce detine un procesor de 1Ghz. Smartphone-ul beneficiaza de sistemul de operare Windows Mobile 6,1 si de o conectivitate HSDPA cu viteze de pana la 7,2 Mbps.

Modelul TG01 dispune de un touch screen cu dimensiunea de 4,1 inch (WVGA 800x480 pixeli), camera foto cu rezolutie de 3,2 megapixeli si spatiu extins de stocare de pana la 32 GB. Telefonul include in pachetul comercial si un card microSD de 8GB.

Clientii Orange vor putea sa isi utilizeze telefonul mobil pentru a urmari programele TV preferate, pentru a-si actualiza in timp real profilul de pe website-urile de tip retea sociala sau pentru a naviga pe Internet la fel ca atunci cand folosesc calculatorul personal.

De asemenea, noul TG01 este primul model din portofoliul Toshiba inclus in gama Orange Signature, care cuprinde telefoane ale caror soft-uri au fost adaptate si imbunatatite pentru a oferi clientilor Orange acces facil la Internet si la aplicatiile multimedia disponibile in portalul wap Orange World.

"Prin lansarea modelului Toshiba TG01 continuam initiativele prin care oferim clientilor nostri gama de smartphone-uri a caror utilizare pune in valoare capacitatile retelei de mare viteza HSDPA si serviciile multimedia Orange", declara Julien Ducarroz, CCO B2C al Orange Romania.

Legat de lansarea pe piata a terminalului mobil Toshiba TGO1, Calin Tatomir, general manager Microsoft Romania, a declarat ca este primul telefon Windows cu procesor Snapdragon de 1Ghz si ca este, in prezent, cel mai puternic smartphone cu sistem Windows Mobile 6.1, orientat catre oferirea unei experiente de divertisment complet prin multimedia si Internet.