Vodafone, al doilea operator al pietei locale de telefonie mobila, anunta o noua oferta promotionala pentru serviciile pe baza de abonament, cu doua pachete speciale pentru familii, care pot beneficia astfel de mii de minute pentru apeluri intre membrii sai.

Disponibil in doua planuri tarifare, Vodafone Familia ofera clientilor 2000 de minute intre membrii familiei, la care se adauga cate 25 de minute nationale si 150 de minute in retea, individuale, in fiecare luna, la tariful de 12,99 euro/luna (TVA inclus) la nivel de familie sau 1000 de minute intre membrii familiei, plus 25 de minute nationale si 150 de minute in retea, pentru fiecare membru al familiei, la tariful de 10,99 euro/luna (TVA inclus) la nivel de familie.

"Orice familie formata din cel putin doua si cel mult patru persoane poate beneficia de pana la doua mii de minute, pentru ca membrii familiei sa poata comunica mai mult si mai avanntajos intre ei. Multe alte beneficii, cum sunt minutele nationale, minutele in retea si telefoanele la preturi speciale sunt incluse in pachetele Vodafone Familia", a spus Karsten Wildberger, Chief Commercial Officer, Vodafone Romania.

La abonamentul lunar de grup se adauga cate 1 euro/luna (TVA inclus), pentru fiecare membru al familiei.
Pentru un tarif de 2 euro/luna (TVA inclus), pe langa abonamentul lunar de grup, fiecare membru al familiei beneficiaza de telefoane la preturi speciale: Samsung C3010, la 0 euro, Samsung C3050, la 9 euro, Vodafone 533, la 19 euro, Nokia 2700 classic, la 29 euro, Samsung S5600v Blade, la 89 euro, Nokia 5130, la 69 euro, Nokia 2330, la 29 euro, Sony Ericsson W205, la 59 euro si Samsung B2100, la 79 euro, pentru contractele incheiate pe 2 ani. Preturile telefoanelor includ TVA.

In plus, Vodafone lanseaza si o oferta speciala disponibila online, pe site-ul Vodafone, care aduce clientilor beneficii suplimentare la incheierea unui abonament de voce mobila, voce fixa sau de date mobile. Astfel, clientii care viziteaza pe perioada promotiei sectiunea speciala din site-ul Vodafone – www.vodafone.ro/reducere-online - vor primi un cod unic de discount pe care il pot folosi in orice magazin Vodafone sau al partenerilor sai.

De asemenea, clientii au in continuare la dispozitie gama de abonamente promotionale Vodafone Complet, care le permite sa isi schimbe gratuit abonamentul ales, in orice moment si de cate ori doresc, cu un altul cu valoarea mai mica sau mai mare.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Vodafone extinde 5G in Cluj-Napoca si Mamaia, primele abonamente 5G