RCS & RDS, unul dintre cei mai importanti operatori pe piata telecom pe piata locala, cu peste 1 milion de utilizatori de Internet, extinde Internetul mobil de 7,2 Mbps in Brasov, Craiova, Constanta, Cluj si Iasi, la doua saptamani dupa lansarea din judetele Timis si Bihor.
Pachetul cu cele mai mici preturi pe piata la Internet mobil cu viteze de 7,2 Mbps este disponibil din aceasta saptamana in Brasov, Craiova, Constanta, Cluj si Iasi, in urmatoarea perioada urmand a fi anuntate noi orase in care operatorul isi va extinde serviciul.

„Ne-am propus sa extindem Digi Net Mobil la nivelul intregii tari, pentru ca toti abonatii nostri sa poata beneficia de servicii de Internet mobil de calitate la cele mai mici preturi”, a declarat Ovidiu Popa, director comercial RCS & RDS.

Digi Net Mobil este disponibil la abonamente cu preturi speciale pentru abonatii altor servicii RCS & RDS: gratis pentru abonatii Fiberlink 2 sau Cablelink 2 (internet de 50 Mbps) si cu 10 lei (inclusiv TVA) pentru abonatii Fiberlink 1 sau Cablelink 1 (internet de 30 Mbps) si pentru abonatii serviciilor de televiziune prin cablu sau prin satelit Digi TV.

Abonatii serviciului de telefonie mobila Digi Mobil vor fi taxati per trafic, iar abonatii exclusiv ai Digi Net Mobil vor plati abonamente de 15 lei (inclusiv TVA).

In urma cu o luna, Vodafone si Zapp au lansat serviciile de internet mobil cu viteze de pana la 21,6 Mbps.

In 2008, potrivit Ministerului de Finante, RCS&RDS a inregistrat pierderi de 22,9 milioane euro, fata de un profit de 18,5 milioane euro in 2007, in timp ce cifra de afaceri a crescut cu 11,6% de la 346,5 milioane euro in urma cu doi ani la 386,7 milioane euro in 2008.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri