Orange, cel mai mare jucator de pe piata locala de telefonie mobila, va comercializa in exclusivitate netbook-ul ASUS EeePC 1005 HGO in oferta de internet mobil cu modem 3G incorporat.
Mini-laptopul va fi disponibil in magazinul online, iar in scurt timp va putea fi achizitionat si din magazinele Orange.

ASUS EeePC 1005 HGO cantareste mai putin de 1,5 kg si are un ecran LED de 10,1 inch cu un consum de energie optimizat, ceea ce ii confera bateriei autonomie de pana la 8,5 ore. Noul model functioneaza pe baza unui procesor Intel Atom N280, cu memorie de 1GB si hard disk de 160 GB. In plus, laptopul ASUS EeePC 1005 HGO este dotat cu o camera web incorporata, cu o rezolutie de 1,3 megapixeli.

„Ne asteptam ca pana la sfarsitul anului sa inregistram o evolutie a acestui tip de produs, in special datorita dimensiunilor mici si autonomiei mari de functionare. Aceste calitati, alaturi de libertatea de miscare pe care o confera internetul mobil, fac din mini-laptopuri produse dorite de tot mai multi romani”, a declarat Tudor Juravlea, Product Manager Orange Romania.

Mini-laptopul ASUS EeePC 1005 HGO poate fi cumparat cu preturi incepand de la 269 de euro, TVA inclus, impreuna cu unul dintre abonamentele Home&Office Pack sau Internet Unlimited Home, respectiv Internet Unlimited Home Plus, pe o perioada de 24 de luni.

Abonamentele de internet mobil de la Orange sunt disponibile la viteze de 7,2 Mbps in 46 de orase si de pana la 3,6 Mbps in peste 700 de localitati. Orange este singurul operator din Romania care a dezvoltat o retea de date EDGE - aceasta are acoperire nationala si asigura stabilitatea conexiunii atunci cand clientii acceseaza internetul pe laptop in timp ce calatoresc.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri