In cadrul promotiei, clientii Vodafone pot achizitiona trei modele de netbook – Vodafone Log’n’Go, Lenovo S10 IdeeaPad si Lenovo S10 IdeeaPad 3G – la preturi reduse, incepand de la 99 euro (TVA inclus), impreuna cu un pachet Vodafone Unlimited Mobile Internet & Office, cu contracte incheiate pe 2 ani.

Vodafone Log’n’Go incorporeaza tehnologia procesorului Intel Atom de 1.6 GHz si dispune de sistem de operare Windows XP Home edition. Totodata, netbook-ul Vodafone, dispune de o memorie RAM de 1 GB, hard disk de 160 GB, ecran de 10.2” si cantareste doar 1,2 kg.

Lenovo S10 este un netbook ultraportabil, echipat cu un procesor Intel Atom 1.6 Ghz, hard disk de 160 GB, ecran de 10,1’’ si 1.5 GB memorie RAM - pentru modelul IdeeaPad, respectiv 1 GB memorie RAM - pentru modelul IdeeaPad 3G, care dispune in plus de modem incorporat.

Noua oferta promotionala pentru pachetele de date mobile cu netbook inclus este disponibila in toate magazinele Vodafone si ale partenerilor sai, incepand de astazi pana la 20 noiembrie 2009.
Cele mai noi oferte lansate de Vodafone pe piata locala

- Solutie de e-mail mobil, destinata in principal clientilor business, companii si birouri medii si mici;

- Noi servicii de Internet mobil cu trafic initial lunar de 16 GB, la tariful de 27 euro/luna;

- Cartela Vodafone pentru prieteni;

- Doua pachete speciale pentru familii;

- Peste 50.000 de noi aplicatii de mobil in portalul Vodafone live!

La finele primului semestru al acestui an, Vodafone avea 9,53 milioane de clienti, cu 3% mai mult fata de iunie 2008, dar in scadere fata de martie 2009, cand a raportat 9,58 milioane de utilizatori.

Citeste si Vodafone: In 2009 am observat cresteri ale vanzarilor la telefoanele mai ieftine si cele noi