Asociatii SC good.bee Service Ro SRL au decis, pe 14 august, majorarea capitalul social al companiei cu 7,17 milioane lei (1,7 milioane euro), pana la 13,75 milioane lei, majorare efectuata de compania mama din Austria, good.bee Services CEE GmbH.
Inainte de majorare, good.bee Service Ro avea un capital social de 6,58 milioane lei.

Asociatul good.bee Services CEE GbmH subscrie toate partile sociale nou-emise, in conditiile in care ceilalti doi asociati - Andrei Mihai Pogonaru si Elena Diana Herta - au renuntat in mod expres la dreptul de preferinta pentru participarea la subscrierea de noi parti sociale si la dreptul de a beneficia de 30 de zile pentru exercitarea dreptului de preferinta, potrivit anuntului companiei.

Dupa majorarea de capital, good.bee Services CEE GbmH detine 95,21131% din capitalul social, Andrei Mihai Pogonaru are 4,78861%, iar Elena Diana Herta - 0,00007%.

La sfarsitul lunii martie, compania good.bee, membra a Erste Group, a lansat pe piata din Romania o serie de servicii bancare pe telefonul mobil, in parteneriat cu Banca Comerciala Romana (BCR), investitia initiala depasind 1,5 milioane euro.

good.bee Tranzactii Mobile poate fi utilizat pe orice tip de telefon mobil, fara instalarea unor aplicatii suplimentare si fara sa necesite acces la Internet.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si