RCS&RDS, cel mai important operator pe piata locala de cablu TV si internet si unul dintre principalii jucatori pe piata de televiziune digitala prin satelit din Ungaria, a semnat un acord cu TechniSat Digital, prin care compania germana va furniza operatorului receptoare pentru cablu digital: Digit K3X and Digit HD4 CX, scrie publicatia specializata in domeniul telecom broadbandttvnews.com.
Digi HD4 CX este un receptor de cablu digital pentru vizionarea necriptata a programelor (FTA: free-to-air), dar si a programelor criptate (de tipul Conax) oferite de RCS&RDS in Ungaria.

Compania controlata de miliardarul roman Zoltan Tezari are in tara vecina in jur de 200.000 de abonati pentru cablu analogic si 400.000 de clienti pentru serviciile de televiziune digitala prin satelit (DTH), adica aproximativ jumatate din numarul total de abonati de DTH din Ungaria.

In ultimii ani, RCS&RDS a devenit tot mai agresiv pe piata ungara unde in decembrie a preluat 30% din operatorul de cablou TvNetWork.

In afara de Romania si Ungaria, operatorul telecom mai are activitati in Spania, Cehia, Croatia, Slovacia, Serbia. In toamna anului trecut RCs&RDS incercand sa atraga tot mai multi clienti si pe piata din Spania oferind cartele SIM cu credit inclus de sase euro celor care calatoreau cu Atlassib, cea mai mare companie locala de transportat international cu autocarul

In 2008, potrivit Ministerului de Finante, operatorul a inregistrat pierderi de 22,9 milioane euro la o cifra de afaceri de 386,7 milioane de euro.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri