Digi HD4 CX este un receptor de cablu digital pentru vizionarea necriptata a programelor (FTA: free-to-air), dar si a programelor criptate (de tipul Conax) oferite de RCS&RDS in Ungaria.

Compania controlata de miliardarul roman Zoltan Tezari are in tara vecina in jur de 200.000 de abonati pentru cablu analogic si 400.000 de clienti pentru serviciile de televiziune digitala prin satelit (DTH), adica aproximativ jumatate din numarul total de abonati de DTH din Ungaria.

In ultimii ani, RCS&RDS a devenit tot mai agresiv pe piata ungara unde in decembrie a preluat 30% din operatorul de cablou TvNetWork.

In afara de Romania si Ungaria, operatorul telecom mai are activitati in Spania, Cehia, Croatia, Slovacia, Serbia. In toamna anului trecut RCs&RDS incercand sa atraga tot mai multi clienti si pe piata din Spania oferind cartele SIM cu credit inclus de sase euro celor care calatoreau cu Atlassib, cea mai mare companie locala de transportat international cu autocarul

In 2008, potrivit Ministerului de Finante, operatorul a inregistrat pierderi de 22,9 milioane euro la o cifra de afaceri de 386,7 milioane de euro.