Steve Jobs isi pregateste autobiografia

De-a lungul timpului, un numar de scriitori au incercat sa expuna povestea remarcabila a lui Steven P. Jobs, tanarul vizionar care, dupa ce a fost alungat de la Apple, s-a intors la compania fondata chiar de el si a determinat o noua era in inovatia tehnologica, scrie New York Times.

Directorul executiv al Apple pregateste o biografie autorizata ce va fi scrisa de Walter Isaacson, fost editor la revista Time, au declarat persoane apropiate proiectului.

Cartea ar putea acoperi intreaga viata a lui Steve Jobs (foto), de la tineretea sa in cunoscuta zona Silicon Valley pana la a doua sa conducere in cadrul Apple, au declarat sursele citate de New York Times.

De asemenea, o alta persoana citata de NYT a declarat ca Jobs l-a invitat pe Isaacson sa faca o vizita la casa in care a copilarit.

Isaacson este autorul a doua biografii de succes - "Eistein: Viata sa si Universul" si "Benjamin Franklin: O viata americana". De asemenea, acesta a mai scris "Schite Americane: Lideri exceptionali, ganditori creativi si eroi ai unui uragan", o colectie de esee care cerceteaza secretul unei bune conduceri.

Pana acum au mai fost publicate biografii neautorizate ale Steve Jobs, printre care "iCon: Steve Jobs, al doilea cel mai mare act in istoria afacerilor" scrisa de Jeffrey Young si William L. Simon si "A doua venire a lui Steve Jobs", de Alan Deutschman.

Cooperarea cu Isaacson ar putea fi un semn ca Jobs a reusit sa depaseasca problemele de sanatate pe care le-a intampinat in ultimul an si acorda un interes sporit de a publica ceea ce a creat de-a lungul timpului.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri