RCS&RDS, cel mai important furnizor de servicii de televiziune pe piata locala, a cumparat cu 30,3 milioane de euro meciurile de fotbal din campionatul britanic, acestea urmand sa fie difuzate pe Digi Sport, un canal sportiv pe care compania vrea sa-l lanseze in aceasta luna in Slovacia, scrie publicatia britanica Broadband TV News.
In acelasi timp operatorul controlat de omul de afaceri oradean Zoltan Teszari a cumparat drepturile de difuzare pentru Corgoñ, campionatul de fotbal slovac.

Potrivit portalului Parabola, meciurile vor fi difuzate pe canalul Digi Sport, care in prezent este in teste, dar care ar trebui sa fie lansat pe 14 august.

Data concide cu inceputul English Premier League, care conform Parabola va fi principala atractie a noului canal.

Serviciul de televiziune digitala prin satelit Digi TV ar avea intre 200.000-220.000 de utilizatori in Slovacia.

RCS&RDS a lansat anul trecut in Romania posturile de televiziune Digi Sport si Digi Sport Plus, primul dintre ele difuzand meciurile din campionatul intern de fotbal, cele din Primera Division (Spania), Premier League (Anglia), Italia Seria A (Italia), campionatul de motociclism Moto GP, campionatele interne de handbal (masculin si feminin), meciuri din NBA, turnee de tenis, judo, box, polo.

Canalul Digi Sport a mai fost lansat anul trecut si in Ungaria.

RCS&RDS este principalul operator de televiziune si internet pe piata locala, insa compania s-a dezvoltat in ultimii ani si in Ungaria, Spania, Cehia, Croatia, Slovacia si Serbia.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri