The Enquirer l-a urmarit pe seful Apple de la locul unde lua micul dejun pana la Stanford Cancer Center. Publicatia, citand medicii Gabe Mirkin si Samuel Jacobson, a scris ca acesta mai are de trait maxim sase saptamani. Acest diagnostic este dat insa doar pe baza acestor fotografii.

Nu este sigur daca in fotografie este insusi Steve Jobs, intrucat nu i se vede fata complet insa este cunoscut faptul ca el este internat la Stanford Cancer Center.

Steve Jobs s-a retras recent de la conducerea companiei Apple pentru o perioada din cauza unor probleme medicale.

Fondatorul Apple nu a precizat cat timp va fi in concediu, dar aceasta retragere este a doua in ultimii doi ani, Jobs parasind compania si in ianuarie 2009 tot din cauza sanatatii precare.

Situatia medicala a managerului celei mai valoroase companii din IT-ul mondial a intrat in atentia publicului in 2003 cand acesta a fost diagnosticat cu cancer pancreatic. Ulterior acesta a fost operat si a incercat medicina alternativa, iar in scurt timp s-a reintors la munca, conform CNN.

Citeste si:

Speculatiile despre problemele de sanatate ale lui Steve Jobs au reaparut in 2008 dupa ce seful Apple a pierdut foarte mult in greutate.

In ianuarie 2009 s-a retras de la conducerea companiei pentru jumatate de an, in aceasta perioada managerul suferind un tranplant de ficat.

Seful Apple este vazut de fanii calculatoarelor Macintosh, iPad si iPhone, dar si de specialistii IT ca un manager vizionar, multi dintre acestia intrebandu-se cum va influenta starea sanatatii sale valoarea companiei, dar si daca producatorul va mai fi capabil sa lanseze produse inovatoare fara el.

Sursa foto: Gizmodo