Incepand cu 29 martie, o data cu intrarea in vigoare a orarului de vara Lufthansa, compania adauga o dimensiune noua calatoriei aeriene personalizate. Lufthansa ofera un produs unic in toata lumea pasagerilor pentru care flexibilitatea si economisirea timpului sunt prioritare.Lufthansa Private Jet, operat exclusiv prin NetJets, este noul produs care le permite pasagerilor sa zboare cu un avion privat din peste 1000 de aeroporturi din Europa catre terminalul de la Munchen, si de acolo sa aiba conexiuni la clasele First si Business catre destinatii din intreaga lume.

Pasagerii zborurilor lung-curier care aterizeaza in Munchen au posibilitatea sa-si continue calatoria catre destinatia finala cu un avion privat. Acest nou serviciu poate fi utilizat si pentru zboruri in Europa. Lufthansa Private Jet completeaza in mod ideal reteaua globala Lufthansa prin adaugarea a 1000 de optiuni de zbor individualizate.

Parteneriatul pentru acest serviciu nou si exclusiv al companiei Lufthansa a fost semnat oficial pe 9 martie, la Munchen, de catre Wolfgang Mayrhuber, presedintele Consiliului de Administratie si CEO Lufthansa, si Richard Santulli, presedintele Consiliului de Administratie si CEO NetJets.

Wolfgang Mayrhuber: Pentru pasagerii nostri care calatoresc in scop de afaceri, timpul este foarte important. Majoritatea clientilor isi doresc maxim de flexibilitate in planificarea zborurilor. Scurtarea timpului calatoriei este un factor definitoriu in ceea ce priveste succesul in afaceri. Prin noua noastra oferta, care raspunde nevoilor celor mai exigenti clienti ai nostri, imbinam standardele inalte de calitate Lufthansa cu avantajele unui avion privat. NetJets este partenerul ideal pentru acest segment - compania este lider mondial in industria aviatiei private, avand 20 de ani de experienta, standarde tehnice ridicate, profesionalism in planificarea zborurilor si cele mai inalte standarde de siguranta.

Lufthansa Private Jet va trece timp de sase luni prin teste de piata pentru un grup select de pasageri First si Business Class si pentru toti membrii clubului HON Circle. Acesti pasageri pot utiliza Lufthansa Private Jet intre Munchen si mai mult de 1000 de destinatii din Uniunea Europeana, Norvegia, Elvetia, dar si pentru alte zboruri intre diferite destinatii europene. Pasagerii sunt cei care au flexibilitatea de a decide orarul de zbor, de a numi aeroporturile pentru decolare si aterizare. Lufthansa PrivateJet economiseste timp considerabil prin eliminarea opririlor si a transferurilor.

Serviciul Lufthansa Private Jet, prin care se pune la dispozitie pasagerului intreaga aeronava, va fi oferit in pachete atractive, in functie de zona de tarifare. Un PrivateJet Lufthansa din Munchen la Lugano va costa 4550 sau 5650 de euro, in functie de tipul aeronavei, pretul pentru un zbor de la Dublin la Billund va fi de 9530 euro. Va fi perceputa o taxa suplimentara pentru fiecare pasager aditional, de 300 de euro. Zborurile pot fi rezervate cu 180 de zile inainte de data plecarii dar chiar si cu 24 de ore inainte de decolare. Pentru a rezerva o calatorie cu PrivateJet exista un numar de telefon special in Germania si Europa (+49 (0) 18 02 99 33 00), si unul pentru Statele Unite si Canada (0888 261 0814).

In plata calatoriei intra si privilegii oferite atat la bord, cat si la sol. La terminalul de la Munchen, pasagerii Lufthansa Private Jet se vor bucura de o atentie speciala avand ca scop atat economisirea la maxim a timpului la sol cat si asigurarea unui confort maxim la bordul aeronavei: transfer rapid la avion cu limuzina, desfasurare rapida a formalitatilor de vama si control pasapoarte. Serviciul, cateringul si divertismentul la bordul avionului rezervat sunt la cele mai inalte standarde, la fel ca la Lufthansa First Class. Aeronavele Cessna Citation Excel si Bravo jet-urile ofera confort de calitate pentru sapte pasageri, cu spatiul pentru picioare variind intre 105 si 120 de centimetri, in functie de tipul aeronavei. Toate aeronavele sunt echipate cu portaluri de date, telefoane prin satelit si sisteme de divertisment la bord (audio, CD sau DVD).

Lufthansa Private Jet este urmatorul pas in strategia de diferentiere a Lufthansa, intregind portofoliul de produse in segmentul up-market. Prin Lufthansa Private Jet, ne extindem pozitia de lider in segmentul de top. Calitate ridicata, produse inovatoare dar si servicii perfecte la sol si in aer acestea sunt standardele spre care aspiram, a declarat Wolfgang Mayrhuber. Noul serviciu PrivateJet este rezultatul unui concept inovator care are ca scop sporirea confortului si oferirea unor optiuni de calatorie individualizate. Printre produsele inovatoare lansate de Lufthansa in ultimii doi ani se numara: un nou concept de business class pentru cursele lung-curier, Flynet primul portal de internet la bord, propriul terminal si salonul First Class din Frankfurt pentru membrii clubului HON Circle.

NetJets, lider in aviatia privata, este o companie Berkshire Hathaway. Infiintata in 1986 in Statele Unite, NetJets opereaza in acest moment cea mai mare flota de avioane private, dispunand de peste 550 de aeronave.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri