Citigroup cumpara compania de consultanta financiara Quilter

Banca americana Citigroup a acceptat sa cumpere compania de servicii financiare Quilter de la rivalul sau Morgan Stanley, deoarece vrea sa se extinda in Marea Britanie, dar nu a avansat nici un pret al afacerii, au anuntat firmele, dupa cum informeaza NewsIn.

Quilter gestioneaza active in valoare de peste 5,6 miliarde de lire sterline (11,03 miliarde de dolari), are 18.000 de clienti si trei sute de angajati, au spus companiile, fara sa dezvaluie detaliile tranzactiei, cum ar fi pretul platit de Citigroup.

"Cumpararea Quilter este un pas important pentru noi, ca sa ne stabilim o prezenta semnificativa pe piata Marii Britanii. Quilter are o platforma excelenta ca sa sustina cresterea viitoare a afacerilor noastre internationale Private Bank si Smith Barney", a spus seful grupului mondial de consilieri financiari al Citigroup, John Longley. Citigroup a spus ca planuieste sa faca o fuziune intre Quilter si unitatea sa CWA.

Quilter este un consultant specializat in solutii pentru gestionarea investitiilor. Quilter ofera servicii pentru investitori privati, companii de intermediere financiara, trusturi si organizatii de caritate si pentru consilieri juridici si contabili.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Internațional »Citește și
Coronavirus | Ce creșteri au înregistrat statele vecine României
Setari Cookie-uri