Banca americana Citigroup a acceptat sa cumpere compania de servicii financiare Quilter de la rivalul sau Morgan Stanley, deoarece vrea sa se extinda in Marea Britanie, dar nu a avansat nici un pret al afacerii, au anuntat firmele, dupa cum informeaza NewsIn.

Quilter gestioneaza active in valoare de peste 5,6 miliarde de lire sterline (11,03 miliarde de dolari), are 18.000 de clienti si trei sute de angajati, au spus companiile, fara sa dezvaluie detaliile tranzactiei, cum ar fi pretul platit de Citigroup.

"Cumpararea Quilter este un pas important pentru noi, ca sa ne stabilim o prezenta semnificativa pe piata Marii Britanii. Quilter are o platforma excelenta ca sa sustina cresterea viitoare a afacerilor noastre internationale Private Bank si Smith Barney", a spus seful grupului mondial de consilieri financiari al Citigroup, John Longley. Citigroup a spus ca planuieste sa faca o fuziune intre Quilter si unitatea sa CWA.

Quilter este un consultant specializat in solutii pentru gestionarea investitiilor. Quilter ofera servicii pentru investitori privati, companii de intermediere financiara, trusturi si organizatii de caritate si pentru consilieri juridici si contabili.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri