Treizeci de persoane aflate sambata la bordul unui zbor al companiei Turkish Airlines de la Istanbul la New York au fost ranite cand aparatul a trecut printr-o zona de turbulente, cu 45 de minute inainte de a ateriza in siguranta, a declarat o sursa aeroportuara americana, citata de France Presse, potrivit Agerpres.

Ranitii au fost transportati de la Aeroportul International John F. Kennedy spre spitale unde au fost tratati in special pentru umflaturi, vanatai si taieturi. Insa o insotitoare de zbor a suferit o fractura la picior, potrivit unui responsabil aeroportuar, Steve Coleman.

Boeingul 777, cu 326 de pasageri si 21 de membri ai echipajului, zbura peste Oceanul Atlantic cand a fost afectat de turbulente, a declarat Coleman. Activitatile aeroportului nu au fost perturbate din cauza acestui incident, a adaugat el.

Turkish Airlines nu a comentat imediat incidentul.

Mai inainte in aceeasi zi, un avion al companiei canadiene Air Transat a trebuit sa faca o aterizare de urgenta pe aeroportul din Newark in Statele Unite din cauza unor "indicii de fum". Boeingul 737-800, care transporta 189 de pasageri, plecase din Montreal spre Fort Lauderdale, Florida. Incidentul nu a facut raniti, a precizat o purtatoare de cuvant a companiei Air Transat.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri