Un număr de 13.197 de persoane au murit în Franţa din cauza bolii Covid-19 de la începutul epidemiei, fiind înregistrate 987 de decese în 24 de ore, între care un copil, a anunţat vineri seara directorul general al Sănătăţii Jerome Salomon.

Printre cele mai recente decese, 433 au avut loc în instituţii pentru vârstnici sau unităţi medico-sociale şi 554 în spitale, potrivit Agerpres.

Un copil sub zece ani a fost la terapie intensivă în regiunea Paris.

''Dar cauzele deceselor par multiple, chiar dacă a fost diagnosticată o infecţie cu Covid-19'', a spus profesorul Salomon în actualizarea sa zilnică.

În Franţa, cea mai tânără victimă decedată înregistrată până acum a fost o fată de 16 ani.

Directorul general al Sănătăţii a raportat totuşi ''o ameliorare timidă'', ''o rază palidă de soare'': diminuarea internărilor la terapie intensivă pentru a doua zi consecutiv. Un număr de 7.004 persoane se află la terapie intensivă, cu 62 mai puţin decât joi.

Sursa foto: Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri