Un englez își transformă barul în biserică pentru a-l ține deschis pe timp de pandemie

Proprietarul unui bar specializat în vânzări de tequila, din orașul englez Nottingham, a făcut o cerere prin care vrea să-și schimbe activitatea și să devină cult religios. Englezul speră să evite în acest fel restricțiile care vizează barurile, dar care permit funcționarea bisericilor, scrie Nottingham Post.

Barul denumit '400 Rabbits Tequila and Mezcal Cocktail Bar' ar urma să fie redenumit în ‘The Church of The Four Hundred Rabbits’ (Biserica celor 400 de iepuri).

James Aspell, la fel ca mulți antreprenori, și-a văzut afacerea afectată de pandemie, așa că a decis să-și înregistreze barul ca religie.

El se așteaptă ca, începând din 2 decembrie - când expiră carantina la nivel național și intră în vigoare măsuri pe 3 niveluri - să poată să deschidă barul, deoarece în timpul restricțiilor de gradul 3 lăcașurile de cult pot fi frecventate, chiar dacă numai de către cei care formează o familie sau o bulă.

Însă, pentru ca autoritățile să-i permită formarea religiei, James Aspell are nevoie ca oamenii să se înscrie în congregația lui. Membrii pot să devină „iepuri credincioși” sau „reverend al iepurilor celor drepți”.

Citeste si:
Șeful diplomației americane acuză din nou China că ascunde adevărul
Șeful diplomației americane...

James Aspell a declarat că încă se gândește la modul în care va pune în practică activitățile religioase.

Sursa foto: Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Internațional »Setari Cookie-uri