Un incendiu a izbucnit la un depozit de carburanţi din oraşul rus Belgorod, situat în apropiere de frontiera cu Ucraina, a anunţat guvernatorul regional Viaceslav Gladkov.

Două persoane au fost rănite în incendiu, a spus Gladkov pe Telegram, iar localnicii de pe trei străzi au fost evacuaţi, notează Agerpres.

Ulterior, el a declarat că două elicoptere militare ucrainene au atacat depozitul de combustibil din Belgorod după ce trecuseră frontiera la mică altitudine.

Imagini video ale presupusului atac postate online au arătat ceea ce par a fi câteva rachete trase de la mică altitudine, urmate de o explozie. Mai jos puteți urmări un video postat de publicația ucraineană NEXTA, pe pagina de Twitter. Reuters nu a putut verifica veridicitatea imaginilor respective.

În această săptămână, guvernatorul Viaceslav Gladkov a afirmat că exploziile de la un depozit de armament au fost cauzate de un incendiu, deşi autorităţile regionale aşteptau confirmarea de la Ministerul Apărării rus.

Ucraina nu a revendicat responsabilitatea pentru niciunul dintre incidente.

Sursa foto: captură video / Twitter

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri