UPDATE 15:27 - Poliţia a anunţat că a pus capăt unei luări de ostatici sâmbătă la Dresda în estul Germaniei după evacuarea unui mall din centrul istoric al oraşului şi închiderea celebrului târg de Crăciun Striezelmarkt, cu reţinerea unui bărbat rănit care ar fi luat ostatici.

Știrea inițială

O luare de ostatici a avut loc în centrul oraşului german Dresda, lângă mall-ul Altmarkt-Galerie, a anunţat sâmbătă poliţia, potrivit Agerpres.

Poliţia a evacuat centrul comercial şi zonele din apropiere. Piaţa de Crăciun Striezelmarkt a fost de asemenea închisă.

Poliţia a refuzat să confirme informaţiile din mass-media conform cărora o persoană ar fi fost împuşcată în centrul comercial. Un purtător de cuvânt a declarat pentru DPA că situaţia este încă foarte neclară.

Printre altele, poliţia a anunţat că a găsit o femeie moartă într-un bloc de apartamente în zona Prohlis din Dresda, în ceea ce spune că este o omucidere legată de operaţiunea care se desfăşoară în centrul oraşului Dresda. Fiul femeii în vârstă de 40 de ani este un suspect, a declarat poliţia, citată de DPA.

Sursa foto: Pexels

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri