Partidul Republican l-a acuzat pe preşedintele american Joe Biden că este deconectat de la realitate, după anunţul candidaturii pentru un nou mandat în 2024, relatează AFP.

"Biden este complet deconectat de la realitate dacă el crede că merită încă patru ani la putere în contextul în care nu a făcut decât să creeze crize", a denunţat şefa republicanilor, Ronna McDaniel, conform Agerpres.ro.

Preşedintele SUA, Joe Biden, în vârstă de 80 de ani, şi-a anunţat marţi candidatura pentru un nou mandat la alegerile din 2024, unde s-ar putea confrunta din nou cu Donald Trump.

"Candidez pentru un nou mandat", a spus preşedintele american într-o postare pe Twitter, însoţindu-şi mesajul cu imagini cu asaltul asupra Capitolului de la 6 ianuarie 2021.

"Să terminăm treaba", a mai declarat Biden, insistând asupra luptei, care în opinia sa este încă în derulare, pentru libertate şi democraţie.

Sursa foto: Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri