Un accident survenit în Maroc în timpul filmărilor unei scene de cascadorie pentru continuarea filmului "Gladiatorul" s-a soldat cu cel puţin şase răniţi, conform media americane, relatează BBC şi EFE.

În urma incidentului, şase persoane au primit îngrijiri medicale pentru arsuri. Dintre acestea, patru rămân internate în spital, conform unui comunicat al Paramount Pictures, studioul responsabil de acest film.

Rănile suferite de aceste persoane, care, conform EFE, sunt actori specializaţi în scene de risc, "nu le-au pus viaţa în pericol", iar starea lor de sănătate este "stabilă".

"A fost înspăimântător - o minge uriaşă de foc s-a ridicat şi a surprins mai mulţi membri ai echipajului aflaţi în calea sa. După ani întregi de filmări n-am mai văzut niciodată un accident atât de înfricoşător", a declarat o sursă pentru ziarul The Sun, citat de BBC. "Toţi cei implicaţi, de la cei mai mărunţi până la vedete, au fost zdruncinaţi de asta", a adăugat sursa.

"Sănătatea distribuţiei şi a echipajului este de cea mai mare importanţă pentru noi şi avem în vigoare proceduri de sănătate şi siguranţă stricte pentru toate producţiile noastre", a declarat un purtător de cuvânt al Paramount.

Niciun membru din distribuţia principală a filmului - printre care se numără Paul Mescal, Pedro Pascal, Denzel Washington şi Connie Nielsen - nu a fost rănit.

Filmările nu vor fi întrerupte în urma acestui incident, a precizat studioul. Totodată, data lansării nu a suferit nicio modificare, pelicula urmând să fie distribuită internaţional în cinematografe la 22 noiembrie 2024.

A doua parte din "Gladiatorul", regizată tot de Ridley Scott şi cu David Scarpa în postura de scenarist, aspiră la acelaşi succes de care s-a bucurat filmul original, din 2000. Acesta a devenit unul dintre filmele cu cele mai mari încasări ale sezonului - 457 milioane de dolari la box-office - şi a obţinut cinci premii Oscar, inclusiv pentru cel mai bun actor, decernat protagonistului său, Russel Crowe.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri