Cazul unui fermier care s-a mutat la oraş şi a încercat să crească vaci pe balconul apartamentului său, situat la etajul cinci al imobilului, a devenit viral pe reţelele de socializare din China, unde videoclipurile care prezintă această situaţie ciudată au acumulat milioane de vizualizări.

Imaginile, difuzate prin intermediul platformei video Douyin - versiunea chineză a TikTok - arată şapte viţei între 10 şi 20 de kilograme în balconul apartamentului situat într-un bloc din provincia Sichuan (centru).

Totuşi, planurile proprietarului de vite de a creşte animalele pe termen lung în acel loc nu s-au concretizat, din moment ce bărbatul nu a reuşit să ţină animalele în acel loc mai mult de o zi, a relatat miercuri ziarul South China Morning Post, din Hong Kong.

Viţeii au fost "evacuaţi" în data de 14 iulie după ce colocatarii s-au plâns administratorilor clădirii de mirosul pe care îl emanau şi de mugete.

Totuşi, se pare că fermierul urban nu se dă încă bătut, căci, potrivit Fengmian News, din momentul evacuării bovinelor, bărbatul duce o adevărată luptă cu administratorii menţionaţi mai sus şi a încercat să readucă viţeii în apartament.

Povestea a atras atenţia internauţilor chinezi, care au reacţionat în general cu umor şi chiar cu o oarecare înţelegere faţă de greutăţile cu care se confruntă persoanele sosite din zonele rurale în a se adapta la viaţa oraşului şi a-şi schimba obiceiurile.

"Sunt sigur că vitele omului nu s-au gândit niciodată că vor locui într-o zi la bloc", a glumit un utilizator, în timp ce altul a remarcat că "cel puţin situaţia arată că respectiva construcţie este de bună calitate".

Sursa foto: Douyin

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri