Un zgârie-nori din capitala Rusiei, Moscova, a fost atacat de o dronă pentru a doua oară în două zile, a declarat primarul Serghei Sobyanin.

Mai multe drone au fost doborâte în cursul nopții, a spus el, dar "una a zburat și a lovit același turn din complexul Moskva City", spune primarul, citat de BBC. Fațada de sticlă a clădirii a fost avariată, dar nu au fost raportați răniți.

Ministerul rus al Apărării a acuzat Ucraina pentru ultimul atac. De obicei, Kievul nu face niciun comentariu pe această temă. De asemenea, oficialii ucraineni nu au făcut niciun comentariu cu privire la o declarație rusă de marți, potrivit căreia trei ambarcațiuni ucrainene fără pilot care încercau să atace navele militare rusești din Marea Neagră au fost distruse.

Primarul Moscovei a declarat că "au fost distruse geamuri pe o suprafață de 150 de metri pătrați".

Alte două drone ucrainene au fost doborâte de sistemele antiaeriene în altă parte în regiunea Moscovei, a declarat Ministerul rus al Apărării, afirmând că a zădărnicit un "atac terorist" ucrainean.

Aeroportul Vnukovo din Moscova a fost, de asemenea, închis pentru scurt timp, au anunțat agențiile de presă rusești.

Moscova a acuzat în repetate rânduri Ucraina că a efectuat atacuri cu drone pe teritoriul său în ultimele luni, inclusiv unul asupra Kremlinului - reședința oficială a președintelui Vladimir Putin din capitală - în luna mai.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri