Retailerul Carrefour a intrat în parteneriat cu Netflix într-un program numit Carrefour Plus, practic un abonament oferit pentru moment doar locuitorilor din Rouen și Bordeaux.

În această ofertă intră, concret, o reducere de 10% la toate brandurile proprii Carrefour, precum și un abonament Netflix Standard, cu publicitate, pentru 5,99 EUR/lună, informează European Supermarket Magazine.

Cât despre numărul de produse la care au acces clienții alegând Carrefour Plus, acesta este de nu mai puțin de 6000, după cum remarcă chiar Netflix, care specifică totodată că parteneriatul de acest tip este primul între un mare retailer și serviciul de streaming.

Mai mult decât atât, prin acest nou serviciu oferit clienților, aceștia beneficiază de livrare gratuită în cazul comenzilor de peste 60 de euro.

"La Carrefour, încercăm întotdeauna să inovăm și să propunem noi servicii și promoții în încercarea de a îmbunătăți expriența clienților noștri și de a le proteja puterea de cumpărare", a transmis Caroline Dassié, Director în cadrul Grupului Carrefour.

În anunț se specifică de asemena faptul că, în cazul în care acest proiect va avea succes în Rouen și Bordeaux, va fi implementat apoi la nivelul întregii Franțe.

Sursa foto: Shutterstock / Ritu Manoj Jethani

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri