Dumitru Buzatu continuă să figureze drept preşedinte al Consiliului Judeţean (CJ) Vaslui, pe pagina web a instituţiei, deşi au trecut peste trei luni de la suspendarea sa din funcţie după ce a fost prins în flagrant luând mită de la un om de afaceri şi arestat preventiv, scrie Agerpres.

La secţiunea "Conducere", conform site-ului CJ Vaslui, în dreptul funcţiei de preşedinte figurează numele fostului lider social-democrat, iar în cea destinată declaraţiilor de avere şi interese, Dumitru Buzatu este trecut, de asemenea, şef al instituţiei.

Prefectul judeţului Vaslui, Daniel Onofrei, a semnat, la sfârşitul lunii septembrie 2023, ordinul de suspendare din funcţie a lui Dumitru Buzatu, arestat preventiv pentru luare de mită. El a precizat că măsura a fost luată pentru a nu bloca activitatea instituţiei şi a precizat că în funcţie de deciziile din justiţie, Dumitru Buzatu şi-ar putea relua activitatea având în vedere că ordinul este de unul de suspendare şi nu de încetare.

Atribuţiile fostului şef al CJ Vaslui au fost preluate de vicepreşedintele instituţiei, Ciprian Trifan.

Dumitru Buzatu se află în arest preventiv la Penitenciarul Vaslui.

Sursa foto: Facebook/ Organizatia Judeteana PSD Vaslui

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Justiție »


Setari Cookie-uri