Casa de avocatura Zamfirescu Racoti Predoiu (ZRP) a efectuat la inceputul lunii decembrie 2011 sapte promovari ca urmare a procesului anual de evaluare a performantelor profesionale ale avocatilor colaboratori.

Alina Tugearu a fost numita Managing Associate in cadrul departamentului de litigii, aceasta urmand sa coordoneze proiecte in materii precum arbitraj intern si international, proprietate intelectuala, litigii comerciale si administrative. Catalin Micu a fost numit Managing Associate in cadrul departamentului consultanta si va coordona proiectele de dreptul muncii si dreptul mediului.

„Aceste modificari de structura reprezinta doar formalizarea unei autoritati pe care avocatii promovati si-au castigat-o deja in firma”, a declarat Stan Tirnoveanu, Managing Partner Zamfirescu Raco?i Predoiu.

De asemenea, au fost promovati la statutul de Senior Associate avocatii Iuliana Negoita (consultanta), Larisa Popoviciu (consultanta), Catalin Gurita-Manole (litigii), Cristian Mineran (litigii) si Valentin Moroeanu (litigii).


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Legal Business »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si