Comisia juridica a aprobat cererea DNA pentru inceperea urmaririi penale a Elenei Udrea, inregistrandu-se 19 voturi "pentru", 2 "impotriva" si un vot anulat, insa nu aproba cererea DNA de incuviintare a arestarii preventive a Elenei Udrea, nici cererea de retinere a deputatului.

Vicepresedintele comisiei juridice, Ciprian Nica, a precizat ca nu a fost intrunit numarul de voturi pentru avizul de arestare preventiva, fiind inregistrate 11 optiuni "pentru", 7 "impotriva", 3 abtineri si un vot anulat. Anterior, nici cererea DNA de incuviintare a retinerii deputatului Elena Udrea nu a intrunit in Comisia juridica numarul de voturi pentru aprobare. Vicepresedintele comisiei Ciprian Nica a precizat ca au fost inregistrate 11 voturi "pentru", fata de 12 necesare pentru aviz. De asemenea, au fost opt voturi "impotriva", 2 abtineri si un vot anulat, la sedinta comisiei fiind prezenti 22 de deputati, potrivit Mediafax.

DNA a cerut ministrului Justitiei sa solicite Camerei Deputatilor incuviintarea urmaririi penale, a retinerii si arestarii preventive a deputatului Elena Udrea, intr-un nou dosar in care aceasta este acuzata de luare de mita, trafic de influenta, spalare de bani, instigare la abuz in serviciu si fals in declaratii.


Mai multe articole din sectiunea Legal Business »Citeste si
Camera Deputatilor a votat. Elena Udrea va fi urmarita penal