Sefa ICCJ, Cristina Tarcea, spune ca a aflat din presa ca oficialilor de la Bruxelles li s-au prezentat alte propuneri legislative legate de modificarea legilor Justitiei. Joi, plenul CSM a avizat negativ proiectul de modificare a legilor justitiei.

"Imi pun urmatoarea intrebare: suntem siguri asupra caror legi suntem noi chemati astazi sa ne dam avizul? Pun aceasta intrebare pentru ca noi suntem sesizati cu trei propuneri parlamentare in ceea ce priveste modificarea legilor 303, 304 si 317 si am aflat recent, din presa din pacate, ca in urma cu vreo doua zile oficialilor de la Bruxelles li s-au prezentat si li s-a cerut punctul de vedere sau, ma rog, au fost supuse dezbaterii alte propuneri legislative. In aceste conditii stau si ma intreb: exista dialog, exista transparenta, exista colaborare inter-institutionala de buna credinta? (...) Au fost mintiti oficialii de la Bruxelles? Nu stiu, imi pun intrebarea, suntem mintiti noi?", a declarat Cristina Tarcea, sefa ICCJ, potrivit Agerpres.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a dat asigurari ca proiectul asupra caruia CSM trebuie sa dea aviz este cel primit de la Comisia special constituita.

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a avizat negativ, joi, propunerile legislative de modificare a legilor justitiei. Avizul este consultativ, iar parlamentarii nu sunt obligati sa tina cont de el.

Sursa foto: Agerpres / Grigore Popescu

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri