Politistii de la transporturi au patrulat, in ultima saptamana, in statiile de cale ferata, trenuri de calatori si in zonele de risc, ocazie cu care au identificat 9 urmariti national si 11 minori lipsiti de supraveghere, fiind intocmite 36 de dosare penale si confiscate mii de tigarete, precum si sute de litri de motorina si material lemnos.

''In perioada 8 - 14 decembrie, sub coordonarea Directiei de Politie Transporturi, politistii de la transporturi au desfasurat actiuni pentru prevenirea si combaterea infractionalitatii, inclusiv a celei din domeniul economic. Politistii au patrulat in 334 de statii de cale ferata, in 363 de trenuri de calatori si in 188 de zone de risc (aerogari, obiective economice, rute feroviare si navale)'', se arata intr-un comunicat IGPR, citat de Agerpres.

In urma actiunilor, politistii au depistat 9 urmariti la nivel national, 11 minori lipsiti de supraveghere, 18 vanzatori ambulanti neautorizati si un detinator de substante halucinogene. Potrivit IGPR, au fost intocmite 36 de dosare penale, privind savarsirea infractiunilor de furt calificat, loviri sau alte violente, distrugere, evaziune fiscala, ucidere din culpa, precum si alte fapte penale, 4 persoane fiind arestate preventiv.

Politistii au efectuat 2 perchezitii si au identificat 21 de persoane banuite de comiterea de infractiuni, 4 persoane fiind retinute sau arestate preventiv. Au fost ridicate in vederea confiscarii sau indisponibilizarii 5.760 de tigarete, 340 de litri de motorina, 120 kg de cereale, 120 de articole pirotehnice, 2,8 mc de material lemnos si alte bunuri si sume de bani, in valoare de 11.585 de lei, precizeaza IGPR. Astfel de actiuni continua si in perioada urmatoare.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri