Judecatoria Sectorului 5 discuta pe 8 ianuarie o cerere de liberare conditionata facuta de fostul mogul Sorin Ovidiu Vintu care executa in prezent o pedeapsa de 11 ani de inchisoare, dupa ce magistratii au contopit mai multe sentinte primite de acesta in ultimii ani.

Sorin Ovidiu Vintu a facut pe 3 decembrie cererea de liberare conditionata direct la Judecatoria Sectorului 5, fara ca situatia sa mai fie discutata in cadrul Comisiei de liberari conditionate din penitenciar. Deoarece a fost nemultumit de termenul de o luna primit, fostul mogul a facut o cerere de preschimbare a termenului, dar judecatorii i-au respins solicitarea.

Dupa cum am aratat, Vintu executa o pedeapsa de 11 ani de inchisoare, dupa ce instanta a contopit sentintele din mai multe cazuri. Cele mai mediatizate condamnari sunt sentinta de 8 ani de inchisoare din dosarul caderii Fondului National de Investitii sau sentinta de 10 ani de inchisoare din dosarul Petromservice, scrie Ziare.com.

Vintu mai avea doua condamnari definitive, in dosarul privind santajarea fostului deputat PSD, Sebastian Ghita si, respectiv, cel privind favorizarea fostului director Gelsor, Nicolae Popa.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri