Mai multi designeri romani de produs din organizatia Bucharest Design Center au redecorat spatiile destinate jurnalistilor si invitatilor VIP din cadrul Salii Palatului, cu ocazia Festivalului International George Enescu.

Practic, designerii romani au realizat un centru de presa creat dupa modelul celor din cadrul marilor evenimente internationale, un salon destinat invitatilor VIP si doua spatii destinate interviurilor televizate.

Spatiile, care au fost conceptualizate si realizate de Bucharest Design Center, o platforma de promovare a designerilor romani, se afla la primul etaj al Salii Palatului din Bucuresti si sunt functionale pana la finalul festivalului, pe 28 septembrie.

Este pentru prima data cand un centru de presa din Romania al unui eveniment international poarta semnatura unor designeri de produs.

Organizatorii nu au precizat valoarea investitiei in acest proiect, insa au afirmat ca suma a fost „nesimnificativa”.

„Romania poate fi schimbata prin design, iar designul bun poate influenta aceasta piata, vanzarile de astfel de produse”, a declarat Anca Fetcu, una dintre fondatoarele Bucharest Design Center.

Designerii implicati in amenajarea spatiilor sunt: AA Studio, Agnes Lukacs, Alexe Popescu & Radu Manelici, Anca Trestian & Alina Turdean, Anca Fetcu, Arhidot Design - Dana Bostina &Vlad Bostina, Dragos Dogaru, Dragos Motica, Justin Baroncea, Simplexio, The Craftlab by Irina Neacsu, Yau Concept.

Proiectul designerilor romani a fost realizat cu sprijinul UniCredit Tiriac Bank, partenerul principal al Festivalului International „George Enescu”.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri