Gigi Barker, o artista britanica a creat o linie imobiliara care arata si miroase precum pielea umana.

Artista britanica Gigi Barker a creat o linie de mobila, care arata, se simte si miroase precum pielea umana, informeaza huffingtonpost.com.
Pana in prezent, oamenii erau sfatuiti sa se simta bine in propria piele, insa acum artista Virginia (Gigi) Barker ofera o altfel de experienta - o linie de fotolii si scaune care arata, se simt si miros precum pielea umana, potrivit Mediafax.

Pentru a oferi o "experienta" cat mai naturala, aceste obiecte de mobilier au fost imbibate cu feromoni umani si cu produse aftershave.
Insa, aceia care vor sa ia acasa unele dintre aceste taburete, care au forma unor testicule deformate, ar putea fi socati de pretul lor.
Un simplu scaun costa in jur de 775 de dolari, iar un fotoliu poate ajunge pana la 2.550 de dolari.

Gigi Barker a declarat pentru site-ul wired.co.uk ca unii dintre cei mai entuziasti fani ai artei sale sunt foarte tineri. "Copiii au fost una dintre cele mai interesante categorii demografice care au interactionat cu aceste lucrari", a spus Gigi Barker. Totodata, Gigi Barker a declarat ca a lucra la proiecte care privesc corpul uman reprezinta o experienta "foarte personala".

Sursa foto: Twitter

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »Setari Cookie-uri