Trei sferturi din clientii hotelului Ibis Bucuresti Nord calatoresc in interes de afaceri.

"Oaspetii Ibis Bucuresti Gara de Nord, in medie, stau la noi 1.4 nopti si lucreaza 5-6 ore chiar din hotel, unde isi organizeaza si o mare parte din intalnirile de afaceri. Pana acum, aceste intalniri aveau loc in general in restaurant sau in barul Ibis, deschis non-stop, insa multi clienti ne-au comunicat dorinta lor de a avea la dispozitie un spatiu privat pentru lucru si intalniri de afaceri, spatiu care sa fie configurat pentru business. Lansam BiroulTau@Ibis exact pentru a raspunde acestor nevoi – le asiguram clientilor de business acces temporar la un birou privat, cu accesorii si servicii similare cu oricare centru de afaceri. Practic, oaspetii Ibis vor putea rezerva nu doar o camera de hotel, ci si un birou personal care sa le fie la dispozitie in timpul calatoriei", spune Calin Ile, director general al hotelului Ibis Nord.

Ibis nord, hoteluri ibis

Spatiile de birouri private includ birou, accesorii de birou si conexiune de internet WiFi, apa, cafea sau ceai si o gustare, servicii de secretariat (printare, transmitere fax, rezervari) si reducere de 15% in barul si restaurantul hotelului.

Citeste si:

Noul serviciu va fi testat in premiera in hotelul Ibis Bucuresti Gara de Nord, pana la 30 iunie 2015.

Ibis Bucuresti Gara de Nord este cel mai mare hotel al retelei in Romania si a fost primul hotel deschis de Ibis in Romania, in 2004. Hotelul are 250 de camere, 8 sali de conferinte cu capacitate intre 20 si 150 de locuri, un restaurant cu specific de bistro frantuzesc, bar deschis non-stop si parcare de 80 locuri.
In 2014, Ibis Nord a avut un grad de ocupare de 62% si peste 56.000 de camere vandute, respectiv o crestere de 10% fata de 2013.

Ibis, parte din grupul Accor, este cea mai mare retea hoteliera economy din Europa, iar in Romania opereaza 4 hoteluri de 3***: doua in Bucuresti si cate unul in Constanta si Sibiu. In total, cele 4 hoteluri Ibis din Romania au 760 de camere, astfel: 250 de camere la Ibis Bucuresti Gara de Nord, 161 de camere la Ibis Bucuresti Palatul Parlamentului, 154 de camere la Ibis Constanta si 195 camere la Ibis Sibiu. Cele 4 hoteluri Ibis au 24 de sali de conferinte si seminarii, cu un total de pana la 1650 de locuri. Cele 4 hoteluri Ibis au 235 de angajati in Romania.