Burgerfest, primul festial din Romania dedicat burgerilor, se va deschide vineri, pe 22 mai, la Arena Verde Stop din Bucuresti, incepand cu ora 17:00.

Ziua de vineri va fi dedicata degustarii burgerilor, iar publicul se va putea pregati temeinic pentru concursurile de sambata si duminica, familiarizandu-se cu restaurantele participante, dar mai ales cu starurile festivalului - burgerii.

Tot vineri, Burgerfest va prezenta concertul GOLAN, care va incepe la ora 21.00.

Sambata accesul se va face incepand cu ora 12.00, urmand ca prima runda a Burgerfest Battle, dedicata amatorilor, sa debuteze la ora 14.00. Seara de sambata se va incheia cu doua super concerte: Coma, de la ora 19.00 si Niste Baieti, de la ora 21.00.

Duminica concursul amatorilor isi desemneaza laureatii incepand cu ora 14.00, iar competitia pentru cel mai bun burger, la care participa restaurantele, incepe la ora 17.00.

Citeste si:
Incepe nebunia burgerilor! BurgerFest, pentru prima oara in Bucuresti
BurgerFest, pentru prima oara...

Restaurantele participante la targ vor fi Burger Bar (Bucuresti), Burger Box (Bucuresti), Burger Van (Bucuresti), Bistro de l'Arte (Brasov), Grand Combo (Bucuresti), Ludic(Bucuresti), Modelier (Bucuresti), Old Brick Pub (Bucuresti), Sky Bar (Bucuresti).

Burgerfest se va incheia duminica, cu un concert ROA, de la ora 21.00

Cat costa biletul de intrare la Burgerfest

In zilele festivalului, biletele se vor putea cumpara de la intrare, la pretul de 15 lei, iar abonamentele se vor putea cumpara doar vineri, la pretul de 39 lei.

In ceea ce priveste regulile de acces, organizatorii roaga pubicul sa nu vina la festival cu urmatoarele obiecte sticle, conserve, mancare sau bauturi de orice fel, artificii, arme, obiecte periculoase, aparate de inregistrare audio-video, umbrele.

Citeste si:
Noua locatie Burger King, record de vanzari in regiune
Record pentru Burger King din...

Evenimentul se desfasoara in aer liber, astfel ca organizatorii recomanda spectatorilor sa foloseasca pelerine de ploaie in caz de necesitate, accesul cu umbrele in spatiul de eveniment fiind interzis din motive de siguranta.
In cadrul festivalului se vor comercializa diverse sortimente de bauturi si mancare, vanzarea acestora facandu-se pe baza de jetoane. Accesul in spatiul festivalului va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singura data. Biletul in baza caruia se va face accesul va trebui pastrat pe toata durata festivalului.

Pentru confortul publicului, organizatorii vor limita accesul a cel mult 3500 de persoane in acelasi timp, in zona de festival.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »Citește și
Coronavirus: EURO 2020 se AMÂNĂ și se va desfăşura în vara lui 2021
Setari Cookie-uri